Rahsia sejak tahun 1850
Cara penggunaan :
1. Masukkan 2 kapsul ke dalam faraj yang ternganga dan longgar.
Langkah satu : dalam keadaan mencangkung
Langkah dua : dengan menggunakan jari
1 kapsul ditolak menggunakan jari sambil menarik nafas menghala ke bahagian
kanan rahim. Dan 1 kapsul kebahagian kiri rahim. Pastikan sampai betol – betol
ke penghujung yang paling dalam rahim.
* Biarkan kondisi ini semalaman tanpa bersetubuh.
* Rahim akan terus mengecut serta merta.
* Dituruti 2 kapsul setiap malam sebagai amalan
* Harus meminum air suam dengan kerap untuk mengelakkan pening kepala kerana jamu panas
Kesan -kesan :
- Rahim akan terus mengecut.
- Laluan rahim menjadi rapat dan berpasir seperti dara semula
- Bibir faraj akan terus menjadi rapat.
- Bila pertama kali selepas penggunaan. Isteri akan merasa sakit akibat sempit dan terlalu rapat dan nikmat seperti pertama kali bersetubuh.
- mengalami pengalaman bersetubuh seperti dara 100%
- mengalami seperti kepala zakar disedut dan dikemut.
- keadaan dinding laluan rahim keseluruhannya berpasir menambahkan nikmat kegelian maksima seperti pertama kali bersama.
- pencapaian klimaks maksima rasa sempit menyeluruh dari kepala hingga ke pangkal zakar.
Peringatan : Selepas 72 jam rempah didalam rahim hendaklah dikeluarkan dan
dibuang!!!
- ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran di dalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid.
- kesannya selepas dibuang rempah, rahim akan menjadi sehat dan subur. Haid akan jadi teratur dan mudah mengandung.
- pada zaman dahulu kaedah ini di gunakan untuk membersihkan rahim atau cuci selepas keguguran untuk menarik semua sisa gumpalan darah keluar. Ianya akan dilakukan secara berulang mengikut kuantiti jamu.
- pernah digunakan dalam kuantiti sedikit untuk mengaburi malam pertama pengantin ( zaman perang dulu ramai gadis dirogol tentera asing)
- Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat.
0 comments:
Post a Comment